Sarpsborgs Sjakkstjerner Skinner i Østfoldmesterskapet!

For en fantastisk pinsehelg det har vært for Sarpsborgs sjakkmiljø! Seks av våre fremste sjakkspillere representerte byen med stolthet og glans under Østfoldmesterskapet i Sjakk. Med imponerende prestasjoner og uforglemmelige øyeblikk, viste de virkelig hva Sarpsborg har å by på innen sjakksporten.

Blant deltakerne var Aram Barzenje, Baldvin Thorvlaksson, Ismet Sadiku, Babak Irandoust, Driton Jashari og Xhafe Berisha. Hver eneste en av dem bidro til å sette Sarpsborg på sjakkartet, men det var spesielt to av våre helter som virkelig utmerket seg i konkurransen.

Aram Barzenje: Beste Sarping!

Junioren Aram Barzenje, en av våre mest lovende talenter, hadde en fenomenal turnering. Han avga kun poeng mot 1. og 2. plass, en prestasjon som sikret ham tittelen som beste Sarping. Aram har jobbet hardt for å finpusse ferdighetene sine, og hans dedikasjon betalte seg virkelig denne helgen. Hans strategiske dyktighet og evne til å holde hodet kaldt under presset imponerte alle som fulgte med. Dette er bare begynnelsen for Aram, og vi gleder oss til å følge hans videre utvikling.

Ismet Sadiku: Østfoldmester for spillere over 70 år!

En annen stjerne fra Sarpsborg, Ismet Sadiku, viste at sjakk er en sport for alle aldre. Med en halvpoengs margin bak Aram, sikret han seg tittelen som Østfoldmester for spillere over 70 år. Ismet har vært en viktig del av Sarpsborgs sjakkmiljø i mange år, og hans erfaring og klokskap på brettet er inspirerende. Hans prestasjon denne helgen er et bevis på at lidenskapen for sjakk aldri falmer, uansett alder.

Baldvin, Babak, Driton og Xhafe: Stødig innsats!

Selv om Aram og Ismet stjal mye av rampelyset, gjorde også Baldvin Thorvlaksson, Babak Irandoust, Driton Jashari og Xhafe Berisha solide prestasjoner i mesterskapet. Deres innsats og lagånd var uvurderlig, og hver av dem bidro til Sarpsborgs sterke tilstedeværelse i turneringen. Vi er stolte av å ha så talentfulle og dedikerte spillere i vår klubb.

Sarpsborg Sjakkklubb: Et fellesskap av talenter!

Denne pinsehelgen har virkelig vist hva Sarpsborg Sjakklubb står for – talent, dedikasjon og fellesskap. Våre spillere har satt Sarpsborg på kartet og inspirert både unge og gamle til å engasjere seg i sjakksporten. Vi ser frem til mange flere suksesshistorier og uforglemmelige øyeblikk fra våre sjakkspillere i fremtiden.

Gratulerer til Aram, Ismet, Baldvin, Babak, Driton og Xhafe – dere er ekte Sarpsborg-helter! Nå ser vi frem til neste turnering med enda større forventninger og entusiasme. Sjakken lever i beste velgående i Sarpsborg, og dette er bare begynnelsen! ♟️🌟