Øyvind Bentsen med sterk start over Aram i deres første parti i vårturneringen.


Det høres virkelig ut som om Sarpsborg Sjakklubbs vårturnering har vært en stor suksess så langt, med imponerende prestasjoner og økende spenning blant medlemmene! Det er spesielt spennende å høre om det bemerkelsesverdige partiet mellom Øyvind Bentsen og Aram, og muligheten for Øyvind til å bli klubbens yngste stormester gjennom tidene. Partiet ligger her https://lichess.org/broadcast/sarpsborg-klubbmesterskap-2024/round-2/iRRJ7MRG?fbclid=IwAR2xSk6qxRH_OI_uBki1iDXNTgU5nQwdqwdk2BHoI47ukqZMS6tUm45_6xA

Takk for lenken til partiet mellom Aram og Øyvind, det er flott å ha muligheten til å følge med på slike bemerkelsesverdige kamper. Jeg er sikker på at sjakkentusiaster vil sette pris på å kunne se dette partiet.

Oppfordringen til å delta i neste runde av turneringen på fredag er veldig spennende! Det er flott å se at klubben ønsker å engasjere både medlemmer og sjakkentusiaster og dele de uforglemmelige øyeblikkene med sjakkfellesskapet.

Jeg ønsker Sarpsborg Sjakklubb og alle deltakerne lykke til med neste runde av vårturneringen, og jeg ser frem til å høre mer om de spennende resultatene og prestasjonene som kommer!