Sjakk på Kaffebrenneriet Takelund ved bjørnen midt i St. Mariegt?

Har blitt kontaktet av eier på Kaffebrenneriet Takelund som holder til midt i gågaten (ca 80m fra torget). Som også er mitt søskenbarn, og han ønsker alle sjakkspillere hjertelig velkommen.

De ønsker også å gi spillende gjester 10% på varer, og de har tilgang til sjakkbrikkene på kjempebrettet ute i gaten. Dersom vi arrangerer mini turneringer, kan f.eks finalen spilles i gågaten, eller ved noe annet nyttig for å promotere sjakken litt.

For tiden holder vi til på Kaffeforetningen Sarpen på onsdager, og O´Learys fredager frem til klubben åpner kl 18:30. Vurderer å bytte ett av disse stedene, eller evnt ha en ekstra dag man kan bare møte opp og spille.

Har du noen formening om dette, så send si ifra, eller send en mail til lasse.johannessen1976@hotmail.com eller sms til 90805083 med forlag eller ideer. Vanskelig siden mange har forskjellig interresse om sjakk, og noen er opptatte visse dager, andre…etc.

Legg igjen en kommentar