Hans Niemann vs Magnus Carlsen konflikten

Da har endelig chess.com lagt frem sin rapport til FIDE med 72 sider, som viser at han har jukset over 100 ganger over nett (som de vet om). Også i turneringer med penger potten.

Sist de kunne bevise det var jo når man spillte mest.. under corona epedemien! Men så mange ganger og helt frem til 2020.. Og på så høyt nivå.. Det kan få deg til å å tenke om han også har lært noen triks de gangene han har blitt tatt (indrømmet 2 ganger selv – en gang som 12 åring, og en gang som 16).

Det er derimot inge sikre konkrete bevis for at han har jukset mot motstander over brettet (noe som naturlivis er vanskeligere) Men hva tror du? Er han ett ungt geni som har fått ett kjempesprang i rating ETTER 2020 – 2200 ELO, eller er han en juksemaker?

Legg igjen en kommentar