Spennende oppgjør i siste runde av Sarpsborg Sjakklubbs Klubbmesterskap!

Siste runde i Sarpsborg Sjakklubbs klubbmesterskap leverte nervepirrende partier, hvor både spillere og tilskuere satt på kanten av stolen! Begge toppbordene endte i remis, men ikke uten dramatikk og strategiske finesser som holdt alle på tå hev.

På førstebordet møtte Øyvind Bentsen og Karl Mosbye hverandre i et intenst parti. Ingen av dem tok noen store sjanser, og partiet utviklet seg etterhvert til en solid og rett fram remis. Begge spillerne viste hvorfor de er blant klubbens beste, med presist og balansert spill som sikret dem begge et halvpoeng.

Andrebordet ble en virkelig thriller mellom Christian Neukamm og Lars Erik Eriksen. Christian bød på en kvalitet for å få fram to sterke fribønder i et forsøk på å skape ubalanse og vinne initiativet. Dette førte til en dramatisk stilling i stedet for et veldig remisaktig sluttspill med kun bønder og ulikefargede løpere, som det lenge lå an til. Lars Erik fikk aktivisert et litt passivt tårn, og hadde kontroll på bøndene. Stillingen ble litt avlåst og trengte noen bondegjenombrudd, og noen trekk senere ble remis avtalt i en fascinerende stilling. Mange mente at Lars Erik kunne ha presset videre uten stor risiko, men begge spillerne viste respekt for hverandres ferdigheter og delte poenget. Stillingen kan du se her med Lars Erik i trekket:

Med disse resultatene går vi nå mot en spennende stikkamp for å avgjøre klubbmesterskapet! Partiet mellom Driton Jashari og Aram Barzenje blir avgjørende for om det blir tre eller fire spillere som skal kjempe om den prestisjefylte tittelen. Spenningen stiger, og alle øyne er rettet mot de kommende oppgjørene.

Hvem vil bli klubbmester? Følg med videre for mer intens sjakkunderholdning fra Sarpsborg Sjakklubb! Dette blir en finale du ikke vil gå glipp av!