Gratulere til Raad med seier i klubbmesterfinale!

Sarpsborg Sjakklubb avsluttet nylig kvalifiseringen til klubbmesterfinalen med stor entusiasme, og det var Raad som triumferte og sikret seg seieren. De kvalifiserte deltakerne som vil konkurrere i finalen er Øyvind, Lars Erik, Karl, Driton, Aram og Christian – et imponerende felt av sjakkentusiaster som lover spennende kamper.

Spenningen stiger nå ytterligere med starten av den første runden i finalen og vårturneringen i kveld. Det er forventet at hvert trekk vil være nøye gjennomtenkt og at spillerne vil vise frem sitt beste sjakkspill.

Husk å markere datoen 8. mars, da klubben arrangerer hurtigsjakk, og sjakkintensiteten vil nå nye høyder. Den 15. mars blir enda en bemerkelsesverdig dag med klubbmesterskapet i lynsjakk, som også fungerer som den andre runden i ÅLM2024.

Sarpsborg Sjakklubb ønsker alle sjakkinteresserte velkommen til Sangerhuset for å være en del av denne spennende sjakkopplevelsen. Enten du er en erfaren sjakkspiller eller en nybegynner, vil atmosfæren og konkurransen garantert skape minnerike øyeblikk og hyggelige stunder. Ta del i fellesskapet og gleden ved sjakkspillet!

Ole Kristian