🎉🏆 SARPSBORG SJAKKLUBB RULLER TERNINGENE FOR KLUBBMESTERSKAPET: SPENNENDE AVSLUTNING I SIKTE! 🏆🎉

Hei sjakkentusiaster og medlemmer av Sarpsborg Sjakklubb!

Det er med stor spenning og en solid dose sjakkfeber at vi ser fram til den avgjørende runden før en av årets mest etterlengtede turnering starter. Klubbmesterskapet står på spill, og det er ingenting som kan måle seg med den energien og spenningen som kommer til å fylle klubblokalet!

KVALIFISERTE MESTRE: ØYVIND BENTSEN OG SHEMSI RUKOVCI!

Før vi dykker ned i de intensene kampene som ligger foran oss, la oss ta et øyeblikk til å hylle fjorårets mestre – klubbmester Øyvind Bentsen og Indre Østfold spiller og høstmester Shemsi Rukovci. Deres imponerende seire sikret dem en plass i årets klubbmesterskap, og vi kan forvente at de vil gi alt for å forsvare sine plasser. Kan noen utfordrere slå dem?

🔥 SISTE SJANSE FOR KLUBBMESTERSKAPET: FIRE PLASSER, FLERE SPILLERE! 🔥

Nå til det virkelig spennende – den siste runden før vårturneringen deles i to! Med Øyvind og Shemsi allerede sikret plass, er det kamp om de gjenværende fire plassene. Vil Shemsi velge å stå over, åpner det opp for bi-medlemmer som Raad Mirza eller Dag Andersen.

🏆 KLUBBMESTERKANDIDATER SOM SKINNER: 🏆

  • Lars Erik Eriksen: Sikret allerede en plass etter en imponerende seier i runde 7!
  • Driton Jashari, Karl Mosbye, Sigmund Lunde og Babak Irandoust: Ligger på 4.5 og 4 poeng – og ligger et hestehode foran de andre i kampen om de siste plassene!
  • Dark horses på 3.5 poeng: Tommy Forsberg, Aram Barzenje, Magnus Bratt Buvik og Christian Neukamm – kan de overraske i siste runde?

🚀 FORTSETTELSEN AV TURNERINGEN: 🚀

Selv om noen spillere kanskje ikke kvalifiserer seg til klubbmesterfinalen, vil turneringen fortsette med nye åtte runder. Det er alltid rom for comeback og sjakkmagi!

SARPSBORG SJAKKLUBB – DER SJAKKDRØMMER BLIR VIRKELIGHET!

Uansett hva som skjer, er Sarpsborg Sjakklubb stedet der sjakkentusiaster kommer sammen for å dele lidenskapen for dette fantastiske spillet. Vi ønsker alle spillerne lykke til i den siste runden for de som kommer til finalen, og halvgjort turnering for de resterende. Vi gleder oss til å se hvem som vil stå igjen som klubbmester i 2024!

La sjakkbrikkene falle som de må, og må det beste sjakkmindet vinne! 🤞👑 #SarpsborgSjakklubb #Klubbmesterskap #Sjakkglede